Valymas garų valytuvu prieš buitinę chemiją:

Ekonomiškas: nors pradinės investicijos į garų valytuvą gali būti didesnės, lyginant su cheminių valiklių pirkimu, ilgainiui valymas garais gali būti ekonomiškesnis. Jums nereikia nuolat pirkti kelių skirtingų valymo priemonių ir tai gerokai sutaupo buities išlaidas.

Naikina alergenus: Valymas garais yra labai veiksmingas pašalinant nuo paviršių alergenus, tokius kaip dulkių erkutės, žiedadulkės ir naminių gyvūnėlių pleiskanos. Aukšta garų temperatūra naikina šiuos alergenus, todėl tai puikus pasirinkimas alergiškiems ar kvėpavimo problemų turintiems asmenims.

Šalina kvapus: valymas garais gali veiksmingai pašalinti kvapus nuo paviršių, kilimų ir minkštų baldų, nereikalaujant papildomų oro gaiviklių ar dezodorantų. Aukšta garų temperatūra suskaido ir pašalina kvapus sukeliančius junginius, oras patalpoje pasidaro švaresnis, gaivesnis ir sveikesnis.

Nepalieka chemijos likučių: Skirtingai nuo cheminių valiklių, valymas garais nepalieka cheminių medžiagų likučių ant paviršių. Cheminių medžiagų likučiai gali pritraukti nešvarumus, todėl su cheminiais valikliais nuvalyti paviršiai greičiau užsiteršia. Valant garais, drėgmė greitai išgaruoja, todėl paviršiai lieka švarūs ir sausi. O Thermostar garų valytuvas išskiria itin mažai drėgmės, todėl išvalius juo čiužinį, kilimą ar minkštus baldus, galėsite jais nuodotis iš karto po valymo.

Sveikesnis patalpų oras: valymas garais efektyviai pašalina alergenus, dulkių erkutes, bakterijas ir pelėsius nepalikdamas cheminių medžiagų likučių. Tai ypač naudinga asmenims, sergantiems alergija, astma ar jautriems cheminėms medžiagoms. Garait naikina ant paviršių esančias bakterijas ir mikrobus. Paviršiai ne tik valomi bet tuo pat metu ir dezinfekuojami be jokios chemijos.

Draugiškas aplinkai: valant garais naudojamas tik vanduo ir aukšta temperatūra, todėl nereikia naudoti stiprių cheminių medžiagų, kurios gali būti kenksmingos aplinkai. Cheminiuose valikliuose dažnai yra toksinų, kurie gali patekti į orą ar vandens sistemas, o tai gali sukelti taršą ir galimą pavojų ne tik gamtai bet ir sveikatai.

Universalus: vienu garų valytuvu galima išvalyti visu namuose, biure ar sodyboje esančius paviršius, įskaitant kilimus, minkštus baldus, plyteles, medines grindis, stalviršius, buitinius prietaisus, kalkėtus paviršius, sunkiai prieinamas vietas ir tarpelius, vis tai ir dar daugiau. Aukštos temperatūros garai prasiskverbia į akytas medžiagas ir efektyviai išvalo nešvarumus, dėmes ir riebalus, todėl tai yra universalus valymo būdas.