Pasaulinė vandens diena 2024

Kiekvienais metais kovo 22 dieną visame pasaulyje švenčiama Pasaulinė vandens diena. Pažymint Pasaulinę vandens dieną siekiama atkreipti dėmesį į vandens svarbą žmonijai ir ją supančiai aplinkai.
Suvartotas vanduo nėra tik kaštai, kuriuos patiriame – vanduo yra atsinaujinantis, tačiau senkantis ir ribotas išteklius. Privalome vartoti atsakingai. O panaudotas vanduo turi būti tinkamai tvarkomas, valomas, taip mažinant neigiamą poveikį aplinkai.
Garų valytuvas Thermostar tikras vandens angelas sargas. Jis gali pakeisti daugybę skirtingos buitinės chemijos, taip tausodamas ir saugodamas mūsų planetos vandens kokybę.
Vanduo yra vertingiausias gamtos išteklius, o žmonėms ir visiems gyviems sutvėrimams jis yra maisto, švaros, sveikatos, energijos šaltinis. Gyvybiniai procesai gali vykti tik tada, kai ląstelėse yra pakankamai vandens. Trumpai tariant, vanduo – gyvybės egzistavimo Žemėje pagrindas.
Taigi, keisdami savo įpročius ir mažindami suvartojamos buitinės chemijos kasdien, galime ne tik sutaupyti pinigų, bet ir labiau tausoti aplinką.
Žmonių sveikatai ir saugiai aplinkai, ligų prevencijai labai svarbi vandens kokybė.
Vanduo yra pagrindinė mūsų kūno sudedamoji dalis, jis būtinas organizmo gyvybinėms funkcijoms palaikyti. Vanduo sudaro didžiausią žmogaus organizmo dalį – apie 60-70 procentų. Netekęs apie 12-20 procentų vandens, organizmas žūsta apsinuodijęs savo paties apykaitos produktais. Gyvybiniai procesai gali vykti tik tada, kai ląstelėse yra pakankamai vandens. Jis padeda pasisavinti vitaminus ir mineralines medžiagas iš maisto. Akivaizdu, jog vanduo būtinas, kad galėtume išgyventi.
Saugokime planetos vandens kokybę. Mažininkime į nuotekas išpilamos buitinės chemijos kiekį. Valykime ir dezinfkeuokime garų valytuvu THERMOSTAR, BE CHEMIJOS