Kodėl THERMOSTAR pranašesnis už kitus garų valytuvus?

Didžioji dalis buitinių garų valytuvų dažniausiai veikia esant mažam, 2-4 barų, slėgiui, tokių garų valytuvų temperatūra būna maža, ko pasekoje susidaro labai drėgnas, neefektyviai valantis,  garas. Per daug drėgmės gali ne tik neišvalyti, bet net ir sugadinti valomą paviršių pavyzdžiui medines grindis. O tokiu, per daug drėgnu garu, išvalius minkštus baldus ar kilimus tektų ilgai laukti kol jie išdžius.

Dėl šios priežasties daugelis tokių buitinių, 2-4 barų slėgio,  garų valytuvų labai greitai atsiduria rūsyje arba skelbimų portaluose.

Kai kurie gamintojai siūlo garų valytuvus, kurie valymo metu sugeria perteklinę drėgmę, bet tokie garų valytuvai būna didelių gabaritų, o jų žarnos yra storos ir sunkios. Yra gamintojų, kurie turi ir didesnės barų galios garų valytuvų, tačiau jie dažniausiai būna labai dideli, nemanevringi, o jų įjungimas ir nustatymas darbui prilygsta kosminio laivo vairavimui.

Sąvokos "sausas garas" arba "terminis valymas" reiškia įtaisus, kurie veikia esant itin aukštai temperatūrai ir aukštam slėgiui (apie 160 ° C ir 6 barus). Paprastai, siekiant sukurti aukštesnę temperatūrą ir slėgį, montuojami didelio tūrio šildymo elementai bei papildomi apsauginiai įtaisai. Dėl to garų valytuvai tampa dideli ir nemanevringi.

Viena iš pagrindinių veiksmingo valymo garais taisyklių: kuo daugiau šildomas garas, tuo didesnis valymo efektyvumas.

Kad buitinis prietaisas būtų patogus naudojimui jis turi užimti mažai vietos, nedaug sverti. Jo priežiūra turi būtu nesudėtinga, o naudojimas paprastas ir kiekvienam suprantamas.

Dažniausiai garų valytuvai būna arba kompaktiški, bet neefektyviai valantys, arba pramoniniai, galingi, bet labai dideli ir sudėtingai valdomi.

THERMOSTAR garų valytuvo technologijos dėka pavyko suderinti šiuos labai svarbius aspektus: katile palaikoma temperatūra iki 200 laipsnių, o slėgis  8 barai, kas atitinka pagrindinę garų valytuvo veiksmingumo taisyklę – kuo daugiau šildomas garas, tuo didesnis valymo efektyvumas, tuo mažiau drėgmės. Ir svarbiausia, jog laikantis šios efektyvumo taisyklės, garų valytuvas THERMOSTAR yra kompaktiškas, manevringas, o jo naudojimas yra labai paprastas ir kiekvienam suprantamas.