Garų valytuvo THERMOSTAR atsiradimo Lietuvoje istorija

THERMOSTAR  – garų valytuvo istorija 

Daugiau nei prieš 30 metų, remiantis austrų technologija, Italijoje buvo surinktas novatoriškas garų valytuvas! Šiuolaikinio Thermostar pagrindas buvo revoliucinis katilas ir šildymo elementas, kuris pats nusivalo kalkes. Nuo to laiko reikalavimai technologijoms ir gyvenimo lygis nuolat augo – taip pat ir garų valytuvas Thermostar!

TH Istorija 1png

Garų valytuvo THERMOSTAR atsiradimo LIETUVOJE istorija

Pirmą kartą garų valytuvo THERMOSTAR ratukai Lietuvos žemę palietė 2009 metų vasarą. Tuo metu apie ekologiją, gamtos saugojimą, kuo mažesnį buitinės chemijos naudojimą, mažai kas kalbėjo, o naujas, nematytas buitinis prietaisas, kuris ne siurbia, o pučia garą su dideliu slėgiu atrodė kaip  iš fantastikos filmo. Tuometinis garų valytuvo Thermostar modelis buvo pristatytas kelioms įmonėms, bei butų ūkiams ir iki 2018 metų sėkmingai pūtė garą vienuose namuose. Todėl klientams, klausiantiems ar nepakenks garų valytuvas THERMOSTAR medinėms grindims, galime drąsiai atsakyti – NEPAKENKS, nes viename bute parketas su THERMOSTAR garų valytuvu valomas jau daugiau nei 10 metų.

Nuo 2011 metų garų valytuvas THERMOSTAR yra nuolat tobulinimas, keičiamas jo dizainas, žengiant koją kojon su naujausiom technologijom.

TH Istorija 2png

2018 metų pabaigoje naujas garų valytuvo THERMOSTAR Avantgarde modelis pradėjo dar vieną „prisistatymo“ kelionę Lietuvoje, Vilniuje.  

TH Istorija 3png

2019 metais garų valytuvą THERMOSTAR jau buvo išbandę daugiau nei 500 klientų savo namuose, sodybose ar biuruose. Šiandien mūsų klientai turi galimybę naudoti garų valytuvą THERMOSTAR Professional, kuris dar galingesnis ir efektyvesnis.

TH Istorija 4png

Per ketverius garų valytuvo nuomos metus, dėka klientų, kurie jau naudojo garų valytuvą THERMOSTAR  savo namuose, sukaupėme nemenką pavyzdžių bagažą kaip garų valytuvas THERMOSTAR nesunkiai susidoroja su įvairiu purvu, kvapais bei alergernais,  namuose, sodybose ir biuruose. AČIŪ Jums, kad dalinatės savo patirtimi su garų valytuvu THERMOSTAR.

Sekite thermostar.lietuva paskyrą Instagrame/Facebook ir sužinokite daugiau apie garų valytuvo THERMOSTAR veikimo principą, galią bei mažai drėgmės turintį, bet galinga jėga valantį, garą.

#thermostarlietuva #garuvalytuvonuoma #valymasbechemijos #valymasbevargo