Efektyviausias dulkių erkučiu naikinimas garų valytuvu BE chemijos

Jos gyvena Jūsų lovoje, pagalvėje, čiužinyje, ant grindų, kilimų, užuolaidų, pledų, gobelenų, minkštų baldų bei žaislų. Dulkių erkės sukelia net 70% visų įkvepiamų alergijų. Alergija dulkių erkutėms yra viena dažniausių astmos priežasčių visame pasaulyje.

Dulkių erkutės gali sukelti astmos simptomų ir/arba juos pasunkinti. Tai yra viena iš labiausiai paplitusių astmos problemų. Dulkių erkutės, nors ir nesukelia astmos, bet gali sukelti astmos priepuolį, dusulį.

Šie „padarėliai“ gali padėti iki 100 kiaušinių per mėnesį ir gamtoje yra labai atsparūs ir greitai atsigaunantys. Jie gyvena tamsiose vietose, kuriose yra aukštas drėgmės lygis (iki 60%) tam, kad galėtų daugintis. Štai kodėl čiužiniai yra puiki terpė jiems gyventi, veistis ir MAITINTIS.

Geriausios sąlygos erkėms egzistuoti yra lovose. Erkių paplitimą namų dulkėse lemia trys pagrindiniai veiksniai: maistas, temperatūra ir santykinė oro drėgmė. Optimaliausios sąlygos erkių vystymuisi yra +20–25°C temperatūra ir 70–80 proc. santykinė oro drėgmė. Temperatūra nulemia erkių gyvybinę veiklą, o santykinė oro drėgmė veikia erkių vystymosi intensyvumą.

Įsivaizduokite kokias geras sąlygas dulkių erkėms daugintis sukuriame, kai lovoje gulime sirgdami. Pakilusi kūno temperatūra užtikrina gerą čiužinio "šildymą", o prakaitas aprūpina reikiama drėgme. Aistringa naktis ir įkaitę kūnai taip pat pagerina dulkių erkių populiaciją. Todėl mes rekomenduojame po ligų, ar bent kartą per kelis mėnesius čiužinį išvalyti, arba kaip mes sakome - išvirinti, su galingu garų valytuvu THERMOSTAR. Ypač rekomenduojame išsivalyti garų valytuvu čiužinius ir ktius minkštus baldus jei butą išsinuomojote su ten esančiais baldais ir čiužiniais, kuriais jau kažas naudojosi iki Jūsų.

Dulkių erkutės žūva 60 laipsnių temperatūroje. THERMOSTAR garų valytuvas išpučia iki 100 laipsnių karščio, mažai drėgmės turintį, garą su 8 barų galia. Tokiu būdų valant čiužinį, minkštus baldus, kilimą, vaikų žaislus, pagalves, užuolaidas ir kt. dulkių erkės žūsta, o jų išmatos, kurias sudaro baltymas, suyra.

THERMOSTAR garų valytuvas turi didesnį ir mažesnį šepečius su garo amortizatoriais, tam, kad garas būtų karštas, bet turėtų mažai drėgmės. Didesniu garų valytuvo šepečiu patogiai ir greitai išvalysite ir išgarinsite didelius čiužinio, kilimo plotus, o mažensiu trikampiu garų valytuvo šepečiu lengvai pasieksite minkštų baldų kampus, atkalčių kraštus, išvalysite minkštas kėdes. Garų valytuvą labai paprasta valdyti, bei pasirinkit 1 iš 3 garo stiprumo lygių, vos 1 mygtuko paspaudimu. DėI ypatingos 8 barų galios ir mažo drėgmės lygio, išvalius THERMOSTAR garų valytuvu  čiužinį,   minkštus baldus ar kilimą, nereikės ilgai laukti kol jie išdžius.

Pilnai atsikratyti dulkių ir dulkių erkių nepavyks, bet galite ženkliai sumažinti jų kiekį bei Jūsų alergines reakcijas į jas, "išvirindami" čiužinius, pagalves, minkštus žaislus ir kt. su galingu garų valytuvu THERMOSTAR.