Ar jau nupūtėt dulkes nuo lauko baldų?

Lauko baldus ir kitą lauko įrangą daug greičiau ir efektyviau nuvalysite bei paruošite vasaros sezonui pasitelkę į pagalbą garų valytuvą Thermostar. 

Gilaus valymo galia: Garų valytuvas Thermostar pučia aukšto slėgio karštus garus, kurie gali efektyviai išvalyti ir dezinfekuoti įvairius lauko paviršius.

Universalumas: garų valytuvas Thermostar turi daug skirtingų  antgalių, todėl vienas prietaisas tinka įvairioms lauko valymo užduotims. Juo galite valyti lauko baldus, kepsnines, tvoras, lauko žaidimų įrangą ir daug kitų kieme esančių paviršių.

Valymas be cheminių medžiagų: galingas, net 8 barų Thermostar garų valytuvas pučia efektyvų ir mažai drėgmės turintį karštą garą, kuris ne tik valo bet ir tuo pat metu dezinfekuoja, todėl nereikia naudoti cheminių valiklių. Tai  ekologiškas pasirinkimas, sumažinantis galimą žalą augalams, gyvūnams ir aplinkai.

Alergenų mažinimas: jei Jūs ar Jūsų šeimos nariai kenčia nuo alergijos, valymas garais gali padėti pašalinti alergenus nuo lauko baldų, pagalvėlių ir kitų paviršių. Garai naikina dulkių erkutes ir gali pašalinti žiedadulkes ar kitus susikaupusius alergenus.

Laiko ir sąnaudų efektyvumas: su 1 garų valytuvu galėsite išvalyti daug skirtingų paviršių daug greičiau ir efektyviau.