Čiužinio priežiūra = miego kokybė

Miego kokybė priklauso nuo to kaip prižiūrite, valote ir dezinfekuojate čiužinį  

Čiužinio valymas garais tai:

1. Veiksmingas nešvarumų ir dėmių pašalinimas: garų valytuvai naudoja aukštos temperatūros garus, kad prasiskverbtų giliai į čiužinio audinį ir efektyviai  ištirpintų ir “išstumtų” nešvarumus, dėmes ir kvapus. Karštas garas padeda suskaidyti ir pašalinti sunkiai įveikiamus nešvaruus, kurie gali būna įsigėrę į čiužinio audinį.

2. Alergenų mažinimas: Čiužiniai gali turėti alergenų, tokių kaip dulkių erkės, naminių gyvūnėlių pleiskanos ir žiedadulkės, kurios gali prisidėti prie alergijos ir kvėpavimo problemų. Valymas garais gali veiksmingai sunaikinti ir pašalinti šiuos alergenus, taip padedant sukurti sveikesnę miego aplinką, ypač alergiškiems ar astma sergantiems asmenims.

3. Kvapų pašalinimas: valymas garais gali padėti pašalinti nemalonius kvapus, kurie per ilgą laiką įsigeria į čiužinį. Aukšta garo temperatūra gali neutralizuoti kvapus sukeliančias bakterijas.

4. Valymas be cheminių medžiagų: valymui garais nereikia naudoti stiprių cheminių medžiagų ar ploviklių. Patys garai yra natūrali valymo priemonė, kuri gali veiksmingai dezinfekuoti čiužinį nepalikdama cheminių likučių, kurie gali būti kenksmingi ar dirginti odą.

5. Gilus valymas ir dezinfekavimas: Garai prasiskverbia giliai į čiužinio sluoksnius ir pasiekia vietas, kurias gali būti sunku išvalyti kitais būdais. Jis gali padėti sunaikinti bakterijas, virusus ir kitus potencialiai kenksmingus mikroorganizmus, užtikrinant kruopščią čiužinio dezinfekciją.

6. Čiužinio kokybės išsaugojimas: Valymas garais yra švelnus valymo būdas, kai čiužinys gauna mažai drėgmės. Tai padeda tausoti čiužinį ir prailginti jo naudojimo laiką.